close Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze site te garanderen.

Als u dit laatste blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik accepteert.
(More information)

Accepteren, Cookies?
OK
We verzenden de bestellingen nog steeds. Ook verkrijgbaar bij apotheek.  

InformatiehoekOnvruchtbaarheid is een serieus probleem van de hedendaagse maatschappij geworden, maar er wordt weinig over gesproken. De hedendaagse snelle levensstijl wordt vaak geassocieerd met minder aandacht voor gezondheid en het besluit om later in het leven een gezin te hebben, wat betekent dat oorzaken van onvruchtbaarheid vaak niet merkbaar zijn of later worden herkend.

Onvruchtbaarheid
is nog steeds een taboe-onderwerp, dat bevestigd wordt door verhalen van vele mensen. Helaas staan paren er nog steeds vaak alleen voor het probleem, worden teruggetrokken en ervaren grote angst en stress die een negatieve invloed hebben op hen en hun omgeving. Koppels vertellen alleen over hun onvruchtbaarheid aan hun meest intieme vrienden en familie. Dit komt vaak door het feit dat ze het ervaren als iets "dat alleen hen overkomt". Maar dit is niet het geval, aangezien een op de zes paren in Europa problemen heeft met onvruchtbaarheid. De medische wetenschap definieert onvruchtbaarheid als een ziekte, maar voor elk echtpaar is het vooral een uitdaging: hoe ze een gezonde relatie moeten onderhouden, hoe u de juiste manier kunt vinden om de problemen op te lossen en hoe u kleine veranderingen kunt aanbrengen om het doel te bereiken - een gezonde zwangerschap.

Te vaak beseffen paren te laat dat ze een probleem hebben
. Wij adviseren dat u zich vanaf het begin bewust wordt van onvruchtbaarheidsproblemen bij de beslissing om een baby te nemen. De eerste stap kan worden gezet door de mannelijke partner die een sperma-analyse laat uitvoeren, waarbij sperma wordt getest om te bepalen of u een laag aantal spermacellen, een lage spermamotiliteit of abnormaal sperma heeft. In maar liefst 30% van de gevallen is de man de oorzaak van onvruchtbaarheid (in 30% van de gevallen is het de vrouw en in een gelijk percentage hebben beide partners problemen), wat door veel mannen wordt genegeerd. Vrouwen kunnen veel doen door regelmatig een gynaecologisch onderzoek te laten doen en hun lichaam te laten controleren - de sleutel is een normale menstruatiecyclus en ovulatie, terwijl de schildklierfunctie ook moet worden gecontroleerd en eventuele pijn of ongewone bloedingen moeten worden besproken.

Officieel wordt onvruchtbaarheid gedefinieerd als onvermogen om in twaalf maanden zwanger te worden met regelmatige conceptie vrije (twee tot drie keer per week) geslachtsgemeenschap.

Blijf niet wachten. Handhaaf een gezonde levensstijl, zelfs wanneer u zich voorbereidt op een zwangerschap, inclusief gezonde voeding, ontspanning, het vermijden van stress en alcohol en dergelijke. Dit is tevens het juiste moment voor FertilUp, wiens unieke combinatie van mineralen, vitaminen en kruiden ervoor zorgt dat uw lichaam alle noodzakelijke vitamines in één portie binnenkrijgt en zorgt voor uw reproductieve gezondheid. Voor vrouwen betekent dit het reguleren van de hormoonniveaus die bepalend zijn voor een reguliere menstruatiecycli, terwijl dit voor mannen een grotere hoeveelheid en kwalitatief betere sperma betekent. Het doel is om bevruchting gemakkelijker te maken. FertilUp is een geheel natuurlijk voedingssupplement dat u kan helpen. Het kan geen wonderen verrichten, maar het zorgt wel voor alle noodzakelijke ingrediënten voor een gezond voortplantingssysteem bij beide partners en voor het welzijn, die een voorwaarde zijn voor een succesvolle conceptie.


BELANGRIJKSTE OORZAKEN VAN ONVRUCHTBAARHEID EN FERTILUP ALS MOGELIJKE OPLOSSING:


Tachtig procent van alle gevallen van vrouwelijke onvruchtbaarheid kan aan drie oorzaken worden toegeschreven:

neplodnost OVULATIESTOORNISSEN

Als u ovulatiestoornissen en een onregelmatige cycli ervaart, kan het plannen van een zwangerschap een uitdaging zijn. U heeft misschien moeite met het definiëren van de ovulatie dag en vrouwen met ovulatiestoornissen ovuleren minder regelmatig of zelfs helemaal niet. Het is een verborgen feit dat dit allemaal te wijten is aan hormonale onbalans. In dergelijke gevallen schrijven artsen gewoonlijk Clomid voor, dat ook vaak in Europa wordt gebruikt. Clomid is over het algemeen effectief in het stimuleren van de eisprong en het opsporen van onregelmatigheden in de cyclus, maar heeft wel enkele bijwerkingen, waaronder uitdroging van de vagina en meerlingzwangerschappen in maar liefst 10% van de gevallen. Het probleem met de droge vagina is dat sperma in cervicale vloeistof naar het eitje zwemt. Als er geen vloeistof is, kan bevruchting lastig zijn.

Voordat u medicijnen gebruikt om de vruchtbaarheid te verhogen, raden we u aan FertilUp te proberen, wat vooral populair is bij vrouwen met een onregelmatige cycli. Uit getuigenissen van klanten blijkt dat FertilUp klanten heeft geholpen bij het reguleren van de cycli, de hormonale balans en bij zwangerschap.

neplodnost Polycystic eierstokken (PCOS)

 

Er is vaak een sterke link tussen polycysteus-ovariumsyndroom (PCOS) en onvruchtbaarheid. Hormonale onbalans is ook typerend voor PCOS, die zich manifesteert als een ovulatiestoornis. Symptomen van PCOS zijn ovariumcysten, onregelmatige menstruatie, hirsutisme (overmatige haargroei) en obesitas. FertilUp is een zeer effectief voedingssupplement voor vrouwen met PCOS, omdat het gebaseerd is op het reguleren van het vrouwelijke hormoon en het reguleren van de menstruatiecyclus. Vrouwen melden dat ze regelmatige cycli, regelmatige ovulatie, verminderde menstruatiepijn en zelfs natuurlijke conceptie hebben bereikt na inname van FertilUp.

neplodnost Endometriose


 
Endometriose ontstaat wanneer kleine stukjes weefsel van de binnenwand van de baarmoeder (het endometrium genaamd) langs de eileiders omhoog bewegen en in of rond organen in de buikholte blijven zitten, inclusief de eierstokken, eileiders, anus en blaas. Sommige vrouwen ervaren zeer pijnlijke menstruele krampen, rug- of bekkenpijn, pijnlijke geslachtsgemeenschap of pijnlijk urineren, terwijl sommigen zich zelfs tot de diagnose niet realiseren dat ze een probleem hebben. Helaas zijn er geen perfecte medicijnen om endometriose te behandelen. Sommigen raden een zwangerschap aan, omdat het zorgt voor een langere onderbreking van de menstruatiecyclus, maar endometriose zorgt ervoor dat zwanger worden moeilijk gaat. Alle medicijnen zijn gebaseerd op het principe om het lichaam in een staat van zwangerschap of menopauze te krijgen.

FertilUp voor vrouwen is geen medicijn, dat endometriose kan elimineren, maar het zal u helpen zwanger te worden.

neplodnostMannelijke onvruchtbaarheid komt bij ongeveer een derde van de bevolking voor, evenals vrouwelijke onvruchtbaarheid. Mannelijke onvruchtbaarheid wordt uitgedrukt door de hoeveelheid zaadcellen (meer dan 20 miljoen/ml), hun beweeglijkheid (ten minste 50%) en vorm of morfologie. Al deze kenmerken worden duidelijk weergegeven in een spermiogram dat wordt gebruikt om sperma te analyseren. Een groter aantal zaadcellen in het ejaculaat, hun grotere beweeglijkheid en de juiste vorm maken het vervolgens mogelijk om de eicel gemakkelijker te bereiken en te bevruchten.

Onvruchtbaarheid wordt beïnvloed door verschillende gezondheidsfactoren en door bepaalde milieu- en leefstijlfactoren. De meest voorkomende factoren gerelateerd aan de gezondheid zijn:

 • Varicocele (uitzetting van de veneuze plexus die bloed naar de teelballen voert),
 • Infecties (seksueel overdraagbare ziekten),
 • Ejaculatie gerelateerde problemen (retrograde ejaculatie - ejaculatie van zaadvloeistof in de blaas),
 • Gebreken bij het indalen van de testikels,
 • Hormonaal onbalans,
 • Chromosomale onregelmatigheden,
 • Coeliakie (gluten gevoeligheid),
 • operaties, enz.

Vaak ligt de reden voor onvruchtbaarheid in de levensstijl en omgevingsfactoren. De moderne, minder gezonde levensstijl heeft een grote invloed op de kwaliteit van het sperma, vooral in de vorm van de volgende factoren:

 • Temperatuur (regelmatig gebruik van de, strakke kleding, langdurig zitten, enz.)
 • Chemicaliën (pesticides, herbiciden, enz.)
 • Aanwezigheid van oestrogeen in het voedsel
 • Straling
 • Alcohol inname
 • Roken
 • Obesitas
 • Stress

FertilUp voor mannen
is ontworpen om het aantal mannelijke zaadcellen, de motiliteit en de morfologie te helpen verbeteren. Het bevat alle belangrijke vitamines (met name stress bij vitamine C, zink en L-carnitine), mineralen en kruiden, waarvan is bewezen dat ze het aantal zaadcellen en hun beweeglijkheid verhogen. De eerste veranderingen kunnen ongeveer een maand later worden waargenomen, terwijl uw algemene welzijn en libido ook zullen verbeteren.

 

ADVIES VOOR BETERE VRUCHTBAARHEID :

neplodnostAdvies voor mannen:
 • Onderga sperma-analyse. Omdat uw persoonlijke arts of een gynaecoloog u kan vragen om te worden getest nadat het gedurende 12 maanden niet is gelukt om zwanger te worden, raden wij u aan om een privékliniek te bezoeken
 • Als een sperma-analyse sperma slechte kwaliteit onthult, zorg er dan voor dat u een gezondere levensstijl gaat leiden (gezonde voeding, stoppen met roken, matig de hoeveelheid alcoholconsumptie, zoveel mogelijk stressvrij leven, enz.), vermijd het dragen van strakke kleding (hogere temperatuur beïnvloedt de ontwikkeling van sperma negatief) en gebruik FertilUp voor mannen
 • FertilUp heeft een natuurlijke formule met geselecteerde vitaminen, mineralen, kruiden en aminozuren. FertilUp verbetert het aantal zaadcellen, de beweeglijkheid en de morfologie
 • Het duurt ongeveer 3 maanden voordat het sperma volgroeid is, wat betekent dat de voordelen van een gezonde levensstijl en het gebruik van FertilUp voor mannen na 3 maanden kunnen worden opgemerkt.
neplodnostAdvies voor vrouwen:
 • Controleer of u ovuleert door middel van ovulatietesten. Ovulatie is de sleutel voor conceptie.
 • Als u niet regelmatig ovuleert of helemaal geen ovulatie heeft, zorg er dan voor dat u een gezonde levensstijl in stand houdt (gezonde voeding, stoppen met roken, consumeer weinig alcohol, leef zoveel mogelijk stressvrij, enz.), onderga regelmatig een gynaecologisch onderzoek (uitstrijkjes en echografisch onderzoek) en neem FertilUp voor vrouwen
 • FertilUp verhoogt uw kans op conceptie door uw hormonale balans te verbeteren en optimale omstandigheden voor een zwangerschap te creëren


FERTILUP EN BIJBEHORENDE CONCEPTIE

oploditevAls de reden voor onvruchtbaarheid (ook) bij de man ligt, zullen specialisten u adviseren om een bijbehorende conceptie (intra-uteriene of ook in vitro veelgebruikte IVF) te ondergaan. In-vitrofertilisatie is de basismethode voor ondersteunde bevruchting, waarbij de eicel door het sperma buiten het lichaam wordt bevrucht en het bevruchte eitje vervolgens in de baarmoeder wordt overgebracht.

Alle mogelijkheden om op natuurlijke wijze zwanger te worden zijn het proberen waard. Gelukkig is er een oplossing. Naast een gezonde levensstijl adviseren we u om FertilUp drie maanden te gebruiken. IVF is een behandeling die wordt gekozen wanneer andere methoden zijn mislukt, omdat het veeleisend voor de vrouw is en gepaard gaat met uitgebreid bloedonderzoek, talrijke injecties en sterke medicatie. Dit is de reden waarom veel koppels vóór het proberen van ondersteunde conceptie kiezen voor de voedingssupplement FertilUp. Bekijk de getuigschriften van tevreden klanten.

In het geval dat u al een tijdje met onvruchtbaarheid hebt te doen en hebt besloten om het advies van de IVF artsen op te volgen, adviseren wij u speciale aandacht te schenken aan de kwaliteit van het sperma, wat een van de belangrijkste factoren is voor een succesvolle bevruchting en overdracht. Wij adviseren u dat uw partner zeker vóór de procedure een gezonde levensstijl handhaven en regelmatig FertilUp voor mannen innemen. Het is altijd teleurstellend wanneer IVF niet succesvol is, daarom is het de moeite waard om alles te doen wat in onze macht ligt.


All rights reserved © 2012 - 2020 Sign in
Production: MMVisual