Gratis verzending bij bestellingen boven 70 €
Bedankt voor uw vertrouwen sinds 2012. Selecteer uw pakket.
vruchtbaarheid

Zorg voor uw vruchtbaarheid op een natuurlijke manier.


Effectieve vruchtbaarheidsondersteuning bij het plannen van een zwangerschap of bij onvruchtbaarheidsproblemen.Bestel
onvruchtbaarheidsproblemen

Zorg voor uw vruchtbaarheid op een natuurlijke manier.

Effektive vruchtbaarheidsondersteuning bij het plannen van een zwangerschap of bij onvruchtbaarheidsproblemen.Bestel

vruchtbaarheid-nl

Zorg voor uw vruchtbaarheid op een effectieve manier.


Natuurlijke vruchtbaarheidsondersteuning voor uw lichaam bij het plannen van een zwangerschap of bij onvruchtbaarheidsproblemen.


BestelGMPHOGE KWALITEIT
Vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen (GMP).

Made in GermanyMADE IN GERMANY
FertilUp wordt geproduceerd in Duitsland.

DelovanjeBEWEZEN EFFECT
Het bevat ingrediënten met een bewezen effect op de vruchtbaarheid (EFSA).

LekarnaTEVREDENHEID VAN DE KLANTEN
100.000+ tevreden klanten sinds 2012.
FertilUp® is de juiste keuze bij problemen met zwanger worden. Alleen zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit met een bewezen effect op de vruchtbaarheid.

 

Met u voor meer dan 10 jaar.For Men

FertilUp voor mannen


De vruchtbaarheid van de man is de sleutel tot succesvolle conceptie, dus het is uiterst belangrijk te zorgen voor de algemene gezondheid en een goede kwaliteit van het sperma.

FertilUp® voor mannen is ontwikkeld om mannen een kwalitatieve en effectieve ondersteuning te bieden bij het plannen van een zwangerschap.

Het bevat zorgvuldig geselecteerde vitaminen en mineralen die een bewezen positief effect hebben op de mannelijke vruchtbaarheid en de vorming van gezond sperma.


 
For Woman

FertilUp voor vrouwenDe basis voor conceptie en vrouwelijke vruchtbaarheid is een gereguleerd hormonaal evenwicht, dat tot uiting komt in een regelmatige maandelijkse cyclus en ovulatie.

FertilUp® voor vrouwen bevat uitsluitend zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die een bewezen effect hebben op de vrouwelijke vruchtbaarheid en voortplanting, de werking van hormonen reguleren en het immuunsysteem versterken.

Ondersteun je lichaam op een natuurlijke manier bij het plannen van een zwangerschap en in geval van problemen met zwanger worden.


 
Omega3


Infinivit Omega-3Omega-3 vetzuren behoren tot de belangrijkste stoffen voor ons organisme. Naast hun rol in de werking van het hart en de hersenen, worden omega-3-vetzuren aanbevolen in de periode vóór de conceptie met het oog op een betere vruchtbaarheid en een snellere conceptie, en daarom vormen ze een perfecte aanvulling op de FertilUp®-lijn.

Wij zweren bij alleen het beste. Het Infinivit® Omega-3 voedingssupplement bevat maar liefst 1000 mg sterk geconcentreerde Noorse Epax® visolie, die een uitzonderlijke zuiverheid en de hoogste kwaliteit garandeert.


 

Fast delivery

Snelle levering


 binnen 3-5 werkdagen.

Diskretno

Discrete verzending


in een verpakking zonder logo.

Varen nakup

Veilige aankoop


en een ruime keuze aan betaalmethoden.

Free shipping

Gratis verzending


voor aankopen van meer dan 70 EUR.Samen maken we prachtige verhalen.
 • Spol o
  rating
  "Kwaliteitsvol spul, en je merkt niet eens dat je Omega-3 hebt genomen - geen krampen en soortgelijke onaangename problemen zoals ik had toen ik andere Omega's nam."
  Marc
 • Spol o
  rating
  "Tot nu toe is alles in orde. Ik heb geen vreemde smaak na het innemen van de omega en ik kan de capsules normaal doorslikken."
  Daniel
 • Spol o
  rating
  "Zeer tevreden! Geen bijwerkingen. Misschien iets duurder, maar het geld waard. Ik vind het fijn dat het Epax is en dat ik tenminste weet wat ik neem."
  Anna
 • Spol o
  rating
  "Ik neem al heel lang Omega-3, maar ik heb ook Infinivit geprobeerd en ik vind het fijn dat het geen smaak heeft en dat het een hoge concentratie visolie heeft."
  Tanya
 • Spol p
  rating
  "Geweldige klantenservice. Zeer professioneel!"
  Thomas
 • Spol m
  rating
  "Nadat ik FertilUp slechts twee maanden had ingenomen, verbeterden de resultaten van mijn sperma-analyse aanzienlijk. Mijn aantal zaadcellen nam met meer dan het dubbele toe (van 8 miljoen naar 25 miljoen). Ik raad het absoluut aan." 
  R, 31 jaar
 • Spol m
  rating
  "Mijn vrouw en ik hebben TTC 2,5 jaar zonder geluk geprobeerd - 2 IVF-rondes met ICSI. Mijn uroloog ontdekte dat ik een varicocele had, en dat dit de reden is waarom mijn sperma zo slecht is - het aantal zaadcellen, de mobiliteit en de morfologie waren allemaal erg laag. We bestelden FertilUp en na de 5de fles had mijn vrouw een positieve test. Heel erg bedankt."
  Tom
 • Spol m
  rating
  "Ik dacht niet dat ik problemen had tot de eerste test van het zaadvocht. De resultaten alarmeerden me. Ik stopte met roken en ik probeerde het met FertilUp. Vorige maand heb ik de test herhaald en de hoeveelheid sperma met meer dan 100% verhoogd. "
  Lau
 • Spol m
  rating
  "Vorig jaar testte mijn man laag op het aantal zaadcellen en mobiliteit. Hij begon FertilUp in te nemen en in vier maanden tijd is zijn hoeveelheid verdrievoudigd in alle categorieën! We konden het niet geloven! Dit product werkt absoluut! Ik hoop dat ik mijn beoordeling snel kan bevestigen met een positief zwangerschapsresultaat!"
  K.S.
 • Spol m
  rating
  "Na 2 jaar proberen ontvingen we onze eerste analyse van het sperma, met een slecht resultaat. We waren wanhopig en wilden nieuwe dingen proberen. We vonden FertilUp online. Alle ingrediënten waren precies zoals onze dokter het vermeldde en we besloten het te proberen. Bijna vier maanden later hebben we onze sperma-analyse nogmaals laten doen en deze keer zijn de cijfers beter. We gingen van 0% normaal en 3% beweeglijkheid naar 25% beweeglijkheid en 5% normaal. We zijn natuurlijk nog niet zwanger, maar het heeft onze kansen vergroot voor de volgende IVF die uiteindelijk succesvol bleek. Ik kan dit product aanbevelen.”  

  Anouk
 • Spol m
  rating
  "Met mijn partner probeerden we vier jaar zwanger te worden en we probeerden IVF in Duitsland. We probeerden verschillende bereidingen, theeën, posities, maar niets hielp. Onze dokter vertelde over FertilUp, dus hebben we het geprobeerd. Na de zomervakantie verraste mijn vrouw me met het goede nieuws en we zijn allebei erg blij dat we het gehaald hebben!" 

  O.T.
 • Spol m
  rating
  "In januari kregen we de diagnose mannelijke secundaire onvruchtbaarheid. Mijn man raadde aan om CoQ10, vitamine E en zink in te nemen - we hebben dit allemaal ontdekt in de natuurlijke mix van FertilUp. Mijn man moest ook met koffie verminderen en niet meer naar de sauna en verwarmde zwembaden gaan. Na drie maanden hebben we het spermiogram in een privékliniek uitgevoerd. Het resultaat was verrassend. Het aantal spermatozoïden is toegenomen van 15 miljoen tot 112 miljoen en de morfologie van 13% tot 26%. Dit verbetert de kansen op bevruchting bij de volgende IVF aanzienlijk, zo niet eerder!” 
  Baastian
 • Spol m
  rating
  "Dankzij uw product zal ik waarschijnlijk ... over negen maanden vader worden."
  M.
 • Spol m
  rating
  "Mijn ervaring is positief. Dank ook aan de hulp van FertilUp, nu wacht ik op mijn baby."
  Vic
 • Spol v
  rating
  "Ik had verschillende maanden een onregelmatige menstruatie. Toen ik FertilUp begon te gebruiken, herstelde ik volledig en kreeg ik terug mijn ovulatie. Nu wachten we af ;)"  
  Emma, 37 jaar
 • Spol v
  rating
  "Na twee jaar proberen, twee abortussen, overleg met deskundigen en vele analyses, leerden mijn partner en ik dat we alleen zwanger konden worden met behulp van kunstmatige inseminatie. De reden was mijn leeftijd (41 jaar) en de slechte hormonale testresultaten. Eind 2015 vond ik uw product op het web en besloot ik op basis van positieve meningen FertilUp voor mij en mijn partner gedurende zes maanden te kopen. Na drie maanden innemen voelde ik me beter, had ik meer energie, en was ik minder moe. Tot onze verbazing toonde een nieuwe evaluatie aan dat de hormonale waarden nu optimaal waren; FSH en LH waren in balans (de FSH-waarde daalde van 17 en 13,5 naar 8,5!). Dus aan de voorwaarden voor natuurlijke conceptie werd zeker voldaan. Het spermiogram van mijn partner is ook verbeterd in kwantiteit en kwaliteit. We gingen nog twee maanden door met het innemen van FertilUp en in juli 2016 kwamen we er achter we dat we zwanger waren, dit aan het einde van mijn 42e jaar. De zwangerschap verliep gemakkelijk en op 29 maart werd onze dochter Emma geboren. Ik wil u heel erg bedanken voor dit natuurlijke product dat ons in staat heeft gesteld om ons kleine wonder op de wereld te brengen!" 
  Silvia
 • Spol v
  rating
  "Ik begon Fertilup 3 maanden geleden te gebruiken. Ik had een onregelmatige menstruatie en mijn cyclus was te lang, dus ik maakte me een beetje zorgen. Ik besloot om het met Fertilup te proberen. De cyclus is nu veel regelmatiger en ik voel me ook beter, dus ik hoop dat we niet te lang meer moeten wachten." 

  Vita
 • Spol v
  rating
  "Mijn vrouw had PCOS en ik had een laag aantal zaadcellen, dus het was een vrij lastige combinatie om zwanger te raken. Na drie jaar proberen, het bezoek aan heel wat artsen, en na drie IVF pogingen besloten we om er iets aan te doen. We gingen op zoek naar een natuurlijke oplossing en we waren enthousiast toen we FertilUp voor ons beiden vonden. Na vier maanden begon mijn vrouw zich raar te voelen, dus hebben we een test gedaan. Het onmogelijke is wel degelijk mogelijk! Het werkte! Ook de gynaecoloog van mijn vrouw kon het niet geloven!"  
  Maud & Paul
 • Spol v
  rating
  "Ons leven was extreem stressvol. Beide met een veeleisende baan, heel weinig vrije tijd, alsook met mijn man die bijna twee pakjes sigaretten per dag rookte. Na vier jaar huwelijk was de volgende logische stap een kind. Het verlangen naar het krijgen van een kind was immens, en de 'druk' van de familie was ook aanwezig, net als bij alle dingen die we zo graag wensen... de eerste twee jaar was niet gemakkelijk, intussen stopte Lucca met roken. We begonnen te joggen en namen de vitamines van Fertilup in. Er is geen twijfel mogelijk, Fertilup werkt. De hoeveelheid sperma is verhoogd en mijn menstruatiecyclus is genormaliseerd."
  Julia
 • Spol v
  rating
  "We zijn het FertilUp-team dankbaar voor hun steun en dit uitstekende product. In eerste instantie twijfelden we aan het product en zeiden we elkaar dat we het gewoon zouden proberen omdat we niets te verliezen hadden. We hebben echter volgehouden omdat het ons een goed gevoel gaf. Na zes maanden van innemen begon ik me plotseling zo moe en verward te voelen dat ik gewoon de hele dag wilde slapen. Ik deed een zwangerschapstest en deze was voor de eerste keer positief. U moet er gewoon in geloven en dan zal het jou ook overkomen. Veel succes" 
  Doutzen
 • Spol v
  rating
  "Ik ben zwanger ben bijna 3 maanden de fortilup women aan het nemen ben ongeveer 4 a 6 weken als het niet lang is Ik raad het product aan echt een top product."
  Sara
 • Spol m
  rating
  "Na 2 jaar proberen ontvingen we ons eerste analyse van het sperma met slechte resultaat. We waren wanhopig en wilden nieuwe dingen proberen. We vonden FertilUp online, alle ingrediënten waren precies zoals onze dokter het vermeldde en we besloten het te proberen. Bijna 4 maanden later hebben we onze sperma-analyse nogmaals laten doen en deze keer zijn de cijfers beter. We gingen van 0% normaal en 3% beweeglijkheid naar 25% beweeglijkheid en 5% normaal. We zijn natuurlijk nog niet zwanger, maar het heeft onze kansen vergroot voor de volgende IVF die uiteindelijk succesvol bleek. Ik kan dit product aanbevelen."

  Amalia
 • Spol p
  rating
  "Met mijn vriend probeerden ik een jaar lang zwanger te worden, maar helaas zonder succes. We gingen op zoek naar oplossingen en vanwege de impact van IVF op het lichaam bij een vrouw wilden we de hoop om op een natuurlijke manier zwanger te worden niet opgeven. Een vriend heeft FertilUp aanbevolen. In het begin waren we vol energie en eind september werden we verrast door een positieve test!"

  Nadine & Martijn
 • Spol o
  rating
  "Na meer dan een week gebruik kan ik zeggen dat Infinivit Omega-3 veruit de beste is in vergelijking met de anderen die ik heb genomen, en dat waren er veel. Ik heb geen winderigheid en misselijkheid (ik voelde altijd een ongemakkelijk gevoel in mijn maag na het innemen van andere Omega-3 supplementen). Ik heb al mijn oude voorraad in de prullenbak gegooid, wat alleen maar bewijst hoe tevreden ik ben. Ga zo door!"
  A.
 • Spol z
  rating
  Je vraagt je altijd af of klantbeoordelingen echt zijn. In dit geval kan ik het er alleen maar mee eens zijn. Deze tablets werden mij aanbevolen door mijn dierbare collega. We slikten de tabletten nog maar een maand en konden de afspraak bij de fertiliteitskliniek al afzeggen! We hebben nu ons kleine wondertje van 3 maanden in onze armen.
  Ontzettend bedankt!
  Tabea
Slide left
Slide rightDe mening van alle klanten


Wij bevelen ook aan • FertilUp voor mannen + Omega 3
  1 maand pakket (30 dagen)
  rating
  56,90€  50,95€
  Bestel
 • FertilUp voor vrouwen + Omega-3
  1 maand pakket (30 dagen)
  rating
  56,90€  50,95€
  Bestel
 • FertilUp voor beide
  FertilUp voor vrouwen + mannen
  rating
  67,90€  59,98€
  Bestel
 • 3x FertilUp voor vrouwen + 3x Omega-3
  3 maanden pakket (90 dagen)
  rating
  170,70€  139,95€
  Bestel
 • 3x FertilUp voor mannen + 3x Omega-3
  3 maanden pakket (90 dagen)
  rating
  170,70€  139,95€
  Bestel
Slide right
Slide left

18

landen

100000

Tevreden gebruikers

10

jaar prachtige verhalen

24

uur per dag vriendelijke klantenservice


Vaak gestelde vragenHoe werkt FertilUp voor vrouwen?
FertilUp voor vrouwen bevat geselecteerde vitaminen en mineralen die een bewezen rol spelen bij de vruchtbaarheid (zink), de schildklierfunctie, de hormoonfunctie (vitamine B6) en het immuunsysteem (vitamine C, D3).

Het doel van het gebruik van het voedingssupplement FertilUp voor vrouwen is een gereguleerde hormonale balans, die tot uiting komt in een gereguleerde menstruatiecyclus, welzijn en een regelmatige eisprong waarbij een gezonde eicel vrijkomt. Dit alles draagt positief bij tot een grotere kans op conceptie.
Hoe werkt FertilUp voor mannen?
FertilUp for men is een voedingssupplement bestaande uit een combinatie van vitaminen en mineralen die een rol spelen bij de vruchtbaarheid en de voortplanting (zink), de regulering van de werking van hormonen (vitamine B6) en de vorming van sperma (selenium) en tegelijkertijd bijdragen aan de werking van het immuunsysteem (vitamine B6).

Met zorgvuldig geselecteerde vitaminen en mineralen krijgt het lichaam ingrediënten binnen die een bewezen rol spelen bij vruchtbaarheid en voortplanting. Zo wordt gezorgd voor een groter aantal zaadcellen, een betere beweeglijkheid en morfologie (vorm) van het sperma. Tegelijkertijd heeft het ook een positief effect op de verbetering van het algemeen welzijn en de verbetering van het immuunsysteem.
Helpt FertilUp bij de ovulatie?
Ja, FertilUp voor vrouwen speelt een rol in de werking van de hormonen (vitamine B6), wat weer een positief effect heeft op de gehele menstruatiecyclus en dus ook op de eisprong, die een voorwaarde is voor een succesvolle bevruchting. Het grootste deel van de vrouwen die zwanger werden na gebruik van FertilUp for women had problemen met een onregelmatige hormoonhuishouding en daardoor een onregelmatige menstruatie.

Aanbevolen wordt om het minstens 3 maanden te gebruiken.
Zal FertilUp u helpen om gemakkelijker zwanger te worden?
Ja, FertilUp voor mannen en vrouwen is een voedingssupplement dat geselecteerde vitaminen en mineralen bevat waarvan de Europese Commissie (EFSA) hun rol bij de vruchtbaarheid en de voortplanting (zink), de regulering van de hormoonfunctie (vitamine B6), de schildklierfunctie (jodium) en de vorming van sperma (selenium) heeft bewezen. De positieve invloed van de ingrediënten in het voedingssupplement FertilUp is ook bewezen door talrijke studies (u kunt meer over de studies lezen op onze website).


Wat kan ik doen als ik moeite heb met het slikken van de capsule?
De overgrote meerderheid heeft geen problemen met het innemen van de capsule, maar je kunt de capsule zeker openen en de inhoud mengen in water of sap.

Hoe lang duurt het voordat ik het pakket ontvang?
Bestellingen worden uiterlijk de volgende werkdag verzonden. De levertijd bedraagt 3-5 werkdagen.. Pakketten worden geleverd via GLS.

Alle pakketten worden verzonden in een discrete verpakking.


Lees meerGeselecteerde inhoudSTUDIESStudije

Meer lezen

BLOGBlog

Meer lezen

OVULATIEKALENDERBegin van de laatste periode:
Lengte van de cyclus:
Indienen


Meer lezen

Contacteer ons Arrow down


Stuur
Productie: MMvisual
Payments Secure
InfinivitFertilupFemisolHemosens
Zapri dicht Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze website te garanderen.

Als u geen cookies wilt, kunt u deze uitschakelen in de instellingen.
(Meer informatie)