Bedankt voor uw vertrouwen sinds 2012. Selecteer uw pakket.
ovulacijski_koledar_neplodnost-2ovulacijski_koledar_neplodnost-3OvulatiekalenderOvulatie is een proces dat over het algemeen eenmaal in elke menstruatiecyclus voorkomt. Het markeert het moment waarop een vrouw vruchtbaar is en zwanger kan worden.

Hormonaal evenwicht is belangrijk voor een regelmatige cyclus en ovulatie en vormt de basis van de vrouwelijke vruchtbaarheid. Zonder ovulatie is bevruchting niet mogelijk. Dagen rond de ovulatie waarop bevruchting mogelijk is, worden vruchtbare dagen genoemd.

De kans om zwanger te worden bij onbeschermde seks is het grootst op de dag van de ovulatie en de dag ervoor. Dit zijn de meest vruchtbare dagen. De mogelijkheid van conceptie bestaat zelfs daarvoor, aangezien de levensduur van mannelijk sperma langer is; sperma kan tot 5 dagen actief blijven. Conceptie is dus mogelijk, zelfs in het geval van geslachtsgemeenschap tot vijf dagen voor het vrijkomen van de eicel.

De ovulatiekalender berekent de verwachte ovulatiedatum op basis van je cyclus. We raden u aan uw cyclus elke maand te controleren en aandacht te schenken aan de tekenen die wijzen op de aanwezigheid van een ovulatie.


OVULATIEKALENDER

Begin van de laatste periode:
Lengte van de cyclus:
Indienen


Contacteer ons Arrow down

Productie: MMvisual
Payments Secure
InfinivitFertilupFemisolHemosens
Zapri dicht Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze website te garanderen.

Als u geen cookies wilt, kunt u deze uitschakelen in de instellingen.
(Meer informatie)