Gratis verzending bij bestellingen boven 70 €
Bedankt voor uw vertrouwen sinds 2012. Selecteer uw pakket.
2-22-3


Antwoorden op veel 

gestelde vragen

Veel gestelde vragen (FertilUp voor vrouwen)
Hoe werkt FertilUp voor vrouwen?
FertilUp voor vrouwen bevat geselecteerde vitaminen en mineralen die een bewezen rol spelen bij de vruchtbaarheid (zink), de schildklierfunctie, de hormoonfunctie (vitamine B6) en het immuunsysteem (vitamine C, D3).

Het doel van het gebruik van het voedingssupplement FertilUp voor vrouwen is een gereguleerde hormonale balans, die tot uiting komt in een gereguleerde menstruatiecyclus, welzijn en een regelmatige eisprong waarbij een gezonde eicel vrijkomt. Dit alles draagt positief bij tot een grotere kans op conceptie.
Zal FertilUp helpen de cyclus te reguleren?
Ja, FertilUp heeft onder andere een bewezen rol in de werking van hormonen (vitamine B6), wat weer een positief effect heeft op de gehele menstruatiecyclus en dus ook op de eisprong, die een voorwaarde is voor een succesvolle bevruchting.

Het grootste deel van de vrouwen die zwanger werden na gebruik van FertilUp for women had problemen met een onregelmatige hormoonhuishouding en daardoor een onregelmatige menstruatie.
Wat bevat FertilUp voor vrouwen?
FertilUp voor vrouwen bevat geselecteerde vitaminen en mineralen, waarvan door de Europese Commissie is aangetoond (EFSA-claims) dat ze effect hebben op de vruchtbaarheid en voortplanting, de hormoonregulatie, de schildklierfunctie en het immuunsysteem. FertilUp wordt in Duitsland vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en bevat uitsluitend ingrediënten van de hoogste kwaliteit.
Veroorzaakt FertilUp bijwerkingen?
Nee, FertilUp is een natuurlijk voedingssupplement dat geselecteerde vitaminen en mineralen bevat en geen bijwerkingen heeft. FertilUp voor vrouwen bevat ook jodium, dat een effect heeft op de schildklierfunctie. Als u schildklierproblemen hebt en medicijnen gebruikt, raden wij u aan uw arts of apotheker te raadplegen voordat u een voedingssupplement inneemt.
Moet ik naast FertilUp voor vrouwen nog andere vitaminen en mineralen nemen?
Nee, het nemen van FertilUp voor vrouwen is genoeg.

Dit is ook een van de voordelen van FertilUp, omdat het alle vitaminen en mineralen combineert die het lichaam van een vrouw nodig heeft tijdens de zwangerschapsplanning en hormonale stoornissen, die tot uiting komen in een onregelmatige cyclus.

FertilUp for women bevat ook 400 mcg foliumzuur, dat wordt aanbevolen tijdens de zwangerschapsplanning. Het gebruik van andere voedingssupplementen is dus niet nodig en wordt ook niet aanbevolen, omdat het de dagelijkse doses vitaminen en mineralen kan overschrijden.
Welke hoeveelheid FertilUp moet ik bestellen?
Voor een optimaal effect raden wij aan FertilUp minstens 3 maanden in te nemen. Met dit in gedachten hebben wij een FertilUp pakket van drie maanden en een pakket van zes maanden samengesteld, wat ook de meest betaalbare keuze is.

Naast de vrouwelijke vruchtbaarheid is ook de mannelijke vruchtbaarheid belangrijk voor een succesvolle conceptie, dus raden wij aan dat uw partner ook FertilUp voor mannen neemt.
Kan ik FertilUp nemen als ik schildklierproblemen heb?
FertilUp bevat jodium, een belangrijk mineraal dat een rol speelt bij de schildklierfunctie. Als u schildklierproblemen hebt en medicijnen gebruikt, raden wij u aan uw arts of apotheker te raadplegen voordat u het inneemt.
Hoe lang moet ik FertilUp voor vrouwen innemen?
Wij adviseren u om FertilUp voor vrouwen minstens 3 maanden te gebruiken voor een optimaal resultaat. Aangezien het ook een positief effect heeft op het algemene welzijn en de gezondheid, kan FertilUp worden gebruikt tot de eerste tekenen van zwangerschap.
Bevat het foliumzuur?
Ja, FertilUp voor vrouwen bevat 400 mcg foliumzuur of de aanbevolen hoeveelheid voor de conceptie. Foliumzuur is een zeer belangrijk bestanddeel voor de ontwikkeling van een kind. Aangezien het aanbevolen is foliumzuur al vóór de conceptie in te nemen, is het een van de belangrijkste ingrediënten in FertilUp for women.
Is FertilUp een hoogwaardig voedingssupplement?
Ja, FertilUp is een hoogwaardig voedingssupplement dat in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitsnormen wordt geproduceerd en sinds 2012 in de Europese Unie verkrijgbaar is. FertilUp wordt geproduceerd volgens ISO 9001, GMP/HACCP, DE-ÖKO-024 certificaten en wordt gecontroleerd met interne en externe audit. Kwaliteit en tevredenheid worden ook bevestigd door meer dan 100.000 tevreden gebruikers in Europa.
Kan ik FertilUp voor vrouwen samen met andere hormoonbalansmedicijnen gebruiken?
FertilUp is ontworpen om een optimale combinatie van vitaminen en mineralen te bevatten, waardoor het lichaam wordt ondersteund bij de voorbereiding op de conceptie en de vruchtbaarheid op natuurlijke wijze wordt beïnvloed.

Bij gebruik van hormoon regulerende medicijnen zal de werking van de bestanddelen van het FertilUp voedingssupplement op het lichaam niet optimaal zijn, omdat de medicijnen een sterkere werking hebben. Wij raden u aan uw arts of apotheker te raadplegen als u tegelijkertijd hormoon regulerende medicijnen en het voedingssupplement FertilUp gebruikt.
Moet ik FertilUp voor vrouwen nemen als ik IVF onderga?
In het geval van kunstmatige inseminatie krijgt u speciale hormonale medicijnen die worden aangepast aan uw diagnose, dus wij raden u aan FertilUp niet in te nemen tijdens deze periode, maar wel vóór de procedure of vóór het begin van de medicatie.Veel gestelde vragen (FertilUp voor mannen)


Hoe werkt FertilUp voor mannen?
FertilUp for men is een voedingssupplement bestaande uit een combinatie van vitaminen en mineralen die een rol spelen bij de vruchtbaarheid en de voortplanting (zink), de regulering van de werking van hormonen (vitamine B6) en de vorming van sperma (selenium) en tegelijkertijd bijdragen aan de werking van het immuunsysteem (vitamine B6).

Met zorgvuldig geselecteerde vitaminen en mineralen krijgt het lichaam ingrediënten binnen die een bewezen rol spelen bij vruchtbaarheid en voortplanting. Zo wordt gezorgd voor een groter aantal zaadcellen, een betere beweeglijkheid en morfologie (vorm) van het sperma. Tegelijkertijd heeft het ook een positief effect op de verbetering van het algemeen welzijn en de verbetering van het immuunsysteem.
Aan wie bevelen wij FertilUp voor mannen aan?
FertilUp voor mannen wordt aanbevolen voor mannen die het aantal zaadcellen willen verhogen en de beweeglijkheid en morfologie (vorm) willen verbeteren om zo de vruchtbaarheid van de man te vergroten. De kwaliteit van het sperma van een man is de sleutel tot conceptie, dus zorg dragen voor de kwaliteit van het sperma is het meeste wat een man kan doen om snel en succesvol zwanger te worden.
Moet ik naast FertilUp voor mannen nog andere vitaminen en mineralen nemen?
Nee, het nemen van FertilUp is voldoende. FertilUp voor mannen combineert alle vitaminen en mineralen die uw lichaam nodig heeft in de juiste hoeveelheden. Het gebruik van andere voedingssupplementen is daarom niet nodig en raden wij af, omdat de dagelijkse doses vitaminen en mineralen die uw lichaam nodig heeft, overschreden kunnen worden.


Hoe kan ik mijn spermiogram verbeteren met FertilUp?
Een spermiogram toont de kenmerken van het sperma op het moment van afname. De resultaten kunnen variëren afhankelijk van de toestand van het lichaam (inname van antibiotica, stress, ziekte, enz.), maar de kwaliteit van het sperma wordt in wezen beïnvloed door verschillende factoren, zoals stress, roken, alcohol, een gezond dieet en de inname van ingrediënten die het lichaam nodig heeft om sperma te produceren (vitaminen, mineralen, aminozuren, enz.). 

FertilUp voor mannen wordt aanbevolen voor mannen die het aantal, de beweeglijkheid en de vorm van het sperma willen verhogen. Alle drie de eigenschappen zijn uiterst belangrijk voor het sperma om de vrouwelijke eicel te bevruchten. Naast het nemen van FertilUp adviseren wij ook een gezonde levensstijl, die de resultaten zal verbeteren en uw kansen op een natuurlijke bevruchting zal vergroten. Sperma rijpt in het mannelijk lichaam in ongeveer 90 dagen, en daarom adviseren wij om FertilUp voor mannen minstens 3 maanden te gebruiken.
Kan ik FertilUp for men ook nemen als mijn partner en ik voor kunstmatige inseminatie gaan?
Ja, bij kunstmatige inseminatie (IVF en IMSI) is het uiterst belangrijk dat de kwaliteit en kwantiteit van het mannelijke sperma zo hoog mogelijk is, omdat dit de kans vergroot dat de eicel wordt bevrucht. Ook ontwikkelt de foetus zich bij hoogwaardig mannelijk sperma sneller en kunnen we de kansen op een gezonde en correcte ontwikkeling van het embryo beïnvloeden.

Wij raden u aan om FertilUp for men ten minste 3 maanden voor de procedure in te nemen.

 
Veroorzaakt FertilUp bijwerkingen?
Nee, FertilUp is een natuurlijk voedingssupplement dat geselecteerde vitaminen en mineralen bevat en geen bijwerkingen heeft.
Welke hoeveelheid FertilUp moet ik bestellen?
Voor een optimaal effect raden wij aan FertilUp minstens 3 maanden in te nemen. Met dit in gedachten hebben wij een FertilUp pakket van drie maanden en een pakket van zes maanden samengesteld, die ook het meest betaalbaar zijn.
Hoe vaak moet ik FertilUp voor mannen innemen?
Neem een FertilUp capsule voor mannen na het ontbijt en een andere na de lunch of het avondeten. Voor optimale prestaties wordt een regelmatig gebruik gedurende ten minste 3 maanden zonder onderbreking aanbevolen.
Hoelang duurt het voordat de eerste resultaten verschijnen?
Het mannelijk lichaam heeft ongeveer 90 dagen nodig om nieuw sperma te produceren (spermatogenese), dus het wordt aanbevolen om FertilUp gedurende de hele periode continu in te nemen en zo het lichaam te helpen bij een betere spermaproductie.
Wat is L-Carnitine?
L-carnitine is een aminozuur dat een belangrijke rol speelt bij de ontwikkeling van sperma. Net als het hart, de spieren, het immuunsysteem en andere organen met een grote behoefte aan energie, hebben ook spermatozoa voldoende L-carnitine nodig. Het zorgt voor de juiste rijping en vorm van het sperma, waardoor L-carnitine onmisbaar is bij het verbeteren van de mannelijke vruchtbaarheid. Meer over de werking van L-carnitine kunt u lezen op onze website (studies).
Waarom bevat FertilUp voor mannen maca?
Maca is een natuurlijk kruid dat een rijke bron is van vitaminen, aminozuren, onverzadigde vetten en andere belangrijke stoffen. Het wordt ook traditioneel gebruikt bij vruchtbaarheidsproblemen. Het zou een positief effect hebben op de hoeveelheid sperma en hun beweeglijkheid. Het heeft ook positieve effecten op het menselijk organisme (beter algemeen welzijn en een sterker immuunsysteem, enz.)
Contacteer ons Arrow down


Stuur
Productie: MMvisual
Payments Secure
InfinivitFertilupFemisolHemosens
Zapri dicht Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze website te garanderen.

Als u geen cookies wilt, kunt u deze uitschakelen in de instellingen.
(Meer informatie)