Gratis verzending bij bestellingen boven 70 €
Bedankt voor uw vertrouwen sinds 2012. Selecteer uw pakket.

Infinivit Omega-3

60 capsules | 30 dagen
rating
Infinivit® Omega-3 bevat 1000 mg Epax® visolie. Omega-3 vetzuren spelen een rol in de hart- en hersenfunctie. Ze worden aanbevolen vóór de conceptie om de vruchtbaarheid te verbeteren en sneller zwanger te worden.

 • Hoge concentratie visolie (1000 mg)
 • Bevat 800 mg EPA en 400 mg DHA
 • Maximale kwaliteit (zuiverheid en oxidatie)
 • Bevat Epax® Noorse visolie
 • Geur- en smaakloos
1x Infinivit Omega-3 (30 dagen)
 
22,95€
19,95€
Snelle, discrete en gratis levering voor aankopen van meer dan 70 EUR.  
Payments


Niet alle Omega-3 zijn gelijk gemaakt. Het verschil zit hem in de kwaliteit, de zuiverheid van de olie, de verwerkingsmethode en de concentratie. Kies het beste - Infinivit® Omega-3.

De Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) heeft het positieve effect van regelmatige consumptie van omega-3 op de werking van de hersenen, het hart en het gezichtsvermogen bevestigd. Veel studies bevestigen dat de consumptie van Omega-3 ook een positief effect heeft op de vruchtbaarheid en celgezondheid.

Omega-3 vetzuren en het effect op de vrouwelijke vruchtbaarheid.


Vrouwen die tijdens hun zwangerschap extra omega-3-vetzuren consumeerden, hadden volgens een recente studie21,22 meer kans om op natuurlijke wijze zwanger te worden. Omega-3-suppletie kan samen met een gezonde levensstijl een belangrijke factor zijn om de vruchtbaarheid te verbeteren.

Het voedingssupplement FertilUp voor vrouwen bevat ingrediënten die een bewezen effect hebben op de vrouwelijke vruchtbaarheid.

Het voedingssupplement Infinivit Omega-3 vult de prestaties aan en heeft een effect op de algemene gezondheid en een gezonde ontwikkeling van de foetus (ogen en hersenen).


Toon meer

 Omega-3 vetzuren en het effect op de mannelijke vruchtbaarheid.


De voeding kan de algemene gezondheid, een beter welzijn en ook de vruchtbaarheid beïnvloeden. Mannen wordt aangeraden meer zink, selenium, vitamine C en E te consumeren en omega-3 vetzuren (ω-3)1-5,7,9 aan hun dieet toe te voegen voor een gezonder organisme.

Het voedingssupplement FertilUp voor mannen bevat ingrediënten die een bewezen effect hebben op de mannelijke vruchtbaarheid.

Het supplement Infinivit Omega-3 vult de prestaties aan en zorgt voor de algemene gezondheid van de man.


 


Omega-3 en uw gezondheid
Vetten maken een groot deel uit van het menselijk hersenweefsel en beïnvloeden het vermogen en de functie van de hersenen en de cognitieve functies.


EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur) helpen de hartfunctie te ondersteunen door triglyceriden en bloeddruk te verlagen. Lage niveaus van Omega-3 in het lichaam worden in verband gebracht met een verhoogd risico op hartziekten.


Omega-3 vetzuren zijn belangrijk voor de gezondheid van de ogen, omdat ze ook voorkomen in het deel van het oog dat verantwoordelijk is voor het gezichtsvermogen in verschillende lichtomstandigheden. 


    

Hoge kwaliteit, uitzonderlijke zuiverheid en innovatie.


Infinivit Omega-3 bevat visolie van de Noorse fabrikant Epax, verpakt in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitsnormen.
Ontdek waarom Infinivit® Omega-3 de beste keuze is.

Kwaliteit, oliezuiverheid en innovatie. Epax® Omega-3.


Het Noorse Epax is 's werelds grootste producent van visolie met een hoge concentratie en een uitstekende verhouding tussen EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur). De olie voldoet aan de hoogste kwaliteits- en zuiverheidsnormen (IFOS).

De visolie wordt duurzaam geproduceerd en heeft een extreem laag oxidatieniveau, waardoor de olie wordt beschermd tegen de vorming van vrije radicalen, de sensorische eigenschappen worden verbeterd en de houdbaarheid wordt verlengd.Hoge vetconcentratie en gemakkelijk te gebruiken.


Infinivit Omega-3 bevat sterk geconcentreerde en gezuiverde visolie, dus 2 capsules per dag zijn voldoende. Met een dagelijkse dosis krijgt u 800 mg EPA en 400 mg DHK binnen. De Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid (EFSA) adviseert een dagelijkse inname van ten minste 250 mg EPA en ten minste 250 mg DHA.Positieve invloed van Omega-3 vetzuren op de vruchtbaarheid en het embryo.


Verschillende studies hebben aangetoond dat vrouwen die regelmatig aanbevolen doses Omega-3 vetten consumeerden, gemakkelijker op natuurlijke wijze zwanger konden worden. Bij mannen zijn Omega-3 vetzuren belangrijk om oxidatieve stress en ontstekingen te verminderen.Bewezen effect op het hart, het gezichtsvermogen en de hersenen.


Inname van ten minste 250 mg EPA en DHA ondersteunt een gezonde hart-, hersen- en oogfunctie. De hoeveelheid onverzadigde vetzuren en de zuiverheid van de olie zijn belangrijk.De capsules zijn geur- en smaakloos.


De hoge kwaliteit van Infinivit Omega-3 is onmiddellijk merkbaar, aangezien het na consumptie geen onaangename smaak in de mond achterlaat. Wij raden aan ze in te nemen bij een maaltijd met wat vloeistof.GMP gecertificeerd.

Infinivit Omega-3 wordt geproduceerd volgens de GMP-certificering (Good manufacturing practice).
Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en doseringen


Niet alle Omega-3 vetten zijn gelijk. Kwaliteit, zuiverheid en vetconcentratie zijn belangrijk.

Kies de beste. Infinivit Omega-3.


2000 mg*

DHA 400 mg*

EPA 800 mg*

(*in een dagelijkse dosis, 2 capsules)
Hoeveelheid per portie2 capsules1 capsule
EPAX® Omega-3 visolie2000 mg1000 mg
Alle Omega-3 vetzuren1400 mg700 mg
Eicosapentaeenzuur (EPA) 800 mg400 mg
Docosahexaeenzuur (DHA)400 mg200 mg

Samen maken we prachtige verhalen.
 • Spol o
  rating
  "Kwaliteitsvol spul, en je merkt niet eens dat je Omega-3 hebt genomen - geen krampen en soortgelijke onaangename problemen zoals ik had toen ik andere Omega's nam."
  Marc
 • Spol o
  rating
  "Tot nu toe is alles in orde. Ik heb geen vreemde smaak na het innemen van de omega en ik kan de capsules normaal doorslikken."
  Daniel
 • Spol o
  rating
  "Zeer tevreden! Geen bijwerkingen. Misschien iets duurder, maar het geld waard. Ik vind het fijn dat het Epax is en dat ik tenminste weet wat ik neem."
  Anna
 • Spol o
  rating
  "Ik neem al heel lang Omega-3, maar ik heb ook Infinivit geprobeerd en ik vind het fijn dat het geen smaak heeft en dat het een hoge concentratie visolie heeft."
  Tanya
 • Spol o
  rating
  "Na meer dan een week gebruik kan ik zeggen dat Infinivit Omega-3 veruit de beste is in vergelijking met de anderen die ik heb genomen, en dat waren er veel. Ik heb geen winderigheid en misselijkheid (ik voelde altijd een ongemakkelijk gevoel in mijn maag na het innemen van andere Omega-3 supplementen). Ik heb al mijn oude voorraad in de prullenbak gegooid, wat alleen maar bewijst hoe tevreden ik ben. Ga zo door!"
  A.
Slide left
Slide right
Studies


Omega-3 vetten zijn essentieel voor de werking van elke cel en een belangrijke bouwsteen van een gezond lichaam en algemene gezondheid. Een gezond lichaam ondersteunt de vruchtbaarheidsfunctie en produceert gemakkelijker gezonde cellen.Bij vrouwen die regelmatig Omega-3 vetten consumeerden, toonden studies een effect aan op de kwaliteit van de eicellen40, 41 en de vruchtbaarheid. Uit een studie waarin de Omega-3-concentratie en de belangrijkste spermaparameters werden onderzocht, bleek dat hogere Omega-3-niveaus verband hielden met een hoger aantal zaadcellen, een grotere beweeglijkheid en een betere morfologie45,46.

Omega-3 is een belangrijke bouwsteen van cellen en beïnvloedt als zodanig de algemene gezondheid en gezonde geslachtscellen bij zowel mannen als vrouwen.
Hoe gebruik je Infinivit Omega-3?
Neem tweemaal (2x) daags 1 capsule Infinivit Omega-3 bij een maaltijd met vloeistof.


Infinivit Omega-3 capsules hebben geen bijwerkingen en zijn bedoeld voor dagelijkse consumptie.


De inhoud van 60 capsules is voldoende voor 30 dagen.De aanbevolen dagelijkse hoeveelheden of de dosis mogen niet worden overschreden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Beschermd tegen vocht en licht bewaren bij een temperatuur van maximaal 25° C. Het serienummer en de vervaldatum staan op de verpakking.

 

Contacteer ons Arrow down


Stuur
Productie: MMvisual
Payments Secure
InfinivitFertilupFemisolHemosens
Zapri dicht Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze website te garanderen.

Als u geen cookies wilt, kunt u deze uitschakelen in de instellingen.
(Meer informatie)