Gratis verzending bij bestellingen boven 70 €
Bedankt voor uw vertrouwen sinds 2012. Selecteer uw pakket.
4-24-3


Samen maken we

prachtige verhalen.

Spol v
rating
"Ik had verschillende maanden een onregelmatige menstruatie. Toen ik FertilUp begon te gebruiken, herstelde ik volledig en kreeg ik terug mijn ovulatie. Nu wachten we af ;)"  
Emma, 37 jaar
Spol m
rating
"Mijn ervaring is positief. Dank ook aan de hulp van FertilUp, nu wacht ik op mijn baby."
Vic
Spol m
rating
"Dankzij uw product zal ik waarschijnlijk ... over negen maanden vader worden."
M.
Spol m
rating
"In januari kregen we de diagnose mannelijke secundaire onvruchtbaarheid. Mijn man raadde aan om CoQ10, vitamine E en zink in te nemen - we hebben dit allemaal ontdekt in de natuurlijke mix van FertilUp. Mijn man moest ook met koffie verminderen en niet meer naar de sauna en verwarmde zwembaden gaan. Na drie maanden hebben we het spermiogram in een privékliniek uitgevoerd. Het resultaat was verrassend. Het aantal spermatozoïden is toegenomen van 15 miljoen tot 112 miljoen en de morfologie van 13% tot 26%. Dit verbetert de kansen op bevruchting bij de volgende IVF aanzienlijk, zo niet eerder!"
Baastian
Spol m
rating
"Met mijn partner probeerden we vier jaar zwanger te worden en we probeerden IVF in Duitsland. We probeerden verschillende bereidingen, theeën, posities, maar niets hielp. Onze dokter vertelde over FertilUp, dus hebben we het geprobeerd. Na de zomervakantie verraste mijn vrouw me met het goede nieuws en we zijn allebei erg blij dat we het gehaald hebben!" 

O.T.
Spol m
rating
"Na 2 jaar proberen ontvingen we onze eerste analyse van het sperma, met een slecht resultaat. We waren wanhopig en wilden nieuwe dingen proberen. We vonden FertilUp online. Alle ingrediënten waren precies zoals onze dokter het vermeldde en we besloten het te proberen. Bijna vier maanden later hebben we onze sperma-analyse nogmaals laten doen en deze keer zijn de cijfers beter. We gingen van 0% normaal en 3% beweeglijkheid naar 25% beweeglijkheid en 5% normaal. We zijn natuurlijk nog niet zwanger, maar het heeft onze kansen vergroot voor de volgende IVF die uiteindelijk succesvol bleek. Ik kan dit product aanbevelen."
Anouk
Spol m
rating
"Vorig jaar testte mijn man laag op het aantal zaadcellen en mobiliteit. Hij begon FertilUp in te nemen en in vier maanden tijd is zijn hoeveelheid verdrievoudigd in alle categorieën! We konden het niet geloven! Dit product werkt absoluut! Ik hoop dat ik mijn beoordeling snel kan bevestigen met een positief zwangerschapsresultaat!"
K.S.
Spol m
rating
"Ik dacht niet dat ik problemen had tot de eerste test van het zaadvocht. De resultaten alarmeerden me. Ik stopte met roken en ik probeerde het met FertilUp. Vorige maand heb ik de test herhaald en de hoeveelheid sperma met meer dan 100% verhoogd. "
Lau
Spol m
rating
"Mijn vrouw en ik hebben TTC 2,5 jaar zonder geluk geprobeerd - 2 IVF-rondes met ICSI. Mijn uroloog ontdekte dat ik een varicocele had, en dat dit de reden is waarom mijn sperma zo slecht is - het aantal zaadcellen, de mobiliteit en de morfologie waren allemaal erg laag. We bestelden FertilUp en na de 5de fles had mijn vrouw een positieve test. Heel erg bedankt."
Tom
Spol m
rating
"Nadat ik FertilUp slechts twee maanden had ingenomen, verbeterden de resultaten van mijn sperma-analyse aanzienlijk. Mijn aantal zaadcellen nam met meer dan het dubbele toe (van 8 miljoen naar 25 miljoen). Ik raad het absoluut aan." 
R, 31 jaar

Wij raden ook aan



  • FertilUp voor vrouwen + Omega-3
    1 maand pakket (30 dagen)
    rating
    56,90€  50,95€
    Bestel
  • FertilUp voor mannen + Omega 3
    1 maand pakket (30 dagen)
    rating
    56,90€  50,95€
    Bestel
  • 3x FertilUp voor vrouwen + 3x Omega-3
    3 maanden pakket (90 dagen)
    rating
    170,70€  139,95€
    Bestel
  • FertilUp voor beide
    FertilUp voor vrouwen + mannen
    rating
    67,90€  59,98€
    Bestel
  • 3x FertilUp voor mannen + 3x Omega-3
    3 maanden pakket (90 dagen)
    rating
    170,70€  139,95€
    Bestel
Slide right
Slide left

Contacteer ons Arrow down


Stuur
Productie: MMvisual
Payments Secure
InfinivitFertilupFemisolHemosens
Zapri dicht Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze website te garanderen.

Als u geen cookies wilt, kunt u deze uitschakelen in de instellingen.
(Meer informatie)