Gratis verzending bij bestellingen boven 70 €
Bedankt voor uw vertrouwen sinds 2012. Selecteer uw pakket.
4-24-3


Samen maken we

prachtige verhalen.

Spol
rating
Je vraagt je altijd af of klantbeoordelingen echt zijn. In dit geval kan ik het er alleen maar mee eens zijn. Deze tablets werden mij aanbevolen door mijn dierbare collega. We slikten de tabletten nog maar een maand en konden de afspraak bij de fertiliteitskliniek al afzeggen! We hebben nu ons kleine wondertje van 3 maanden in onze armen.
Ontzettend bedankt!
Tabea
Spol o
rating
"Na meer dan een week gebruik kan ik zeggen dat Infinivit Omega-3 veruit de beste is in vergelijking met de anderen die ik heb genomen, en dat waren er veel. Ik heb geen winderigheid en misselijkheid (ik voelde altijd een ongemakkelijk gevoel in mijn maag na het innemen van andere Omega-3 supplementen). Ik heb al mijn oude voorraad in de prullenbak gegooid, wat alleen maar bewijst hoe tevreden ik ben. Ga zo door!"
A.
Spol p
rating
"Met mijn vriend probeerden ik een jaar lang zwanger te worden, maar helaas zonder succes. We gingen op zoek naar oplossingen en vanwege de impact van IVF op het lichaam bij een vrouw wilden we de hoop om op een natuurlijke manier zwanger te worden niet opgeven. Een vriend heeft FertilUp aanbevolen. In het begin waren we vol energie en eind september werden we verrast door een positieve test!"

Nadine & Martijn
Spol m
rating
"Na 2 jaar proberen ontvingen we ons eerste analyse van het sperma met slechte resultaat. We waren wanhopig en wilden nieuwe dingen proberen. We vonden FertilUp online, alle ingrediënten waren precies zoals onze dokter het vermeldde en we besloten het te proberen. Bijna 4 maanden later hebben we onze sperma-analyse nogmaals laten doen en deze keer zijn de cijfers beter. We gingen van 0% normaal en 3% beweeglijkheid naar 25% beweeglijkheid en 5% normaal. We zijn natuurlijk nog niet zwanger, maar het heeft onze kansen vergroot voor de volgende IVF die uiteindelijk succesvol bleek. Ik kan dit product aanbevelen."
Amalia
Spol v
rating
"Ik ben zwanger ben bijna 3 maanden de fortilup women aan het nemen ben ongeveer 4 a 6 weken als het niet lang is Ik raad het product aan echt een top product."
Sara
Spol v
rating
"We zijn het FertilUp-team dankbaar voor hun steun en dit uitstekende product. In eerste instantie twijfelden we aan het product en zeiden we elkaar dat we het gewoon zouden proberen omdat we niets te verliezen hadden. We hebben echter volgehouden omdat het ons een goed gevoel gaf. Na zes maanden van innemen begon ik me plotseling zo moe en verward te voelen dat ik gewoon de hele dag wilde slapen. Ik deed een zwangerschapstest en deze was voor de eerste keer positief. U moet er gewoon in geloven en dan zal het jou ook overkomen. Veel succes" 
Doutzen
Spol v
rating
"Ons leven was extreem stressvol. Beide met een veeleisende baan, heel weinig vrije tijd, alsook met mijn man die bijna twee pakjes sigaretten per dag rookte. Na vier jaar huwelijk was de volgende logische stap een kind. Het verlangen naar het krijgen van een kind was immens, en de 'druk' van de familie was ook aanwezig, net als bij alle dingen die we zo graag wensen... de eerste twee jaar was niet gemakkelijk, intussen stopte Lucca met roken. We begonnen te joggen en namen de vitamines van Fertilup in. Er is geen twijfel mogelijk, Fertilup werkt. De hoeveelheid sperma is verhoogd en mijn menstruatiecyclus is genormaliseerd."
Julia
Spol v
rating
"Mijn vrouw had PCOS en ik had een laag aantal zaadcellen, dus het was een vrij lastige combinatie om zwanger te raken. Na drie jaar proberen, het bezoek aan heel wat artsen, en na drie IVF pogingen besloten we om er iets aan te doen. We gingen op zoek naar een natuurlijke oplossing en we waren enthousiast toen we FertilUp voor ons beiden vonden. Na vier maanden begon mijn vrouw zich raar te voelen, dus hebben we een test gedaan. Het onmogelijke is wel degelijk mogelijk! Het werkte! Ook de gynaecoloog van mijn vrouw kon het niet geloven!"  
Maud & Paul
Spol v
rating
"Ik begon Fertilup 3 maanden geleden te gebruiken. Ik had een onregelmatige menstruatie en mijn cyclus was te lang, dus ik maakte me een beetje zorgen. Ik besloot om het met Fertilup te proberen. De cyclus is nu veel regelmatiger en ik voel me ook beter, dus ik hoop dat we niet te lang meer moeten wachten." 

Vita
Spol v
rating
"Na twee jaar proberen, twee abortussen, overleg met deskundigen en vele analyses, leerden mijn partner en ik dat we alleen zwanger konden worden met behulp van kunstmatige inseminatie. De reden was mijn leeftijd (41 jaar) en de slechte hormonale testresultaten. Eind 2015 vond ik uw product op het web en besloot ik op basis van positieve meningen FertilUp voor mij en mijn partner gedurende zes maanden te kopen. Na drie maanden innemen voelde ik me beter, had ik meer energie, en was ik minder moe. Tot onze verbazing toonde een nieuwe evaluatie aan dat de hormonale waarden nu optimaal waren; FSH en LH waren in balans (de FSH-waarde daalde van 17 en 13,5 naar 8,5!). Dus aan de voorwaarden voor natuurlijke conceptie werd zeker voldaan. Het spermiogram van mijn partner is ook verbeterd in kwantiteit en kwaliteit. We gingen nog twee maanden door met het innemen van FertilUp en in juli 2016 kwamen we er achter we dat we zwanger waren, dit aan het einde van mijn 42e jaar. De zwangerschap verliep gemakkelijk en op 29 maart werd onze dochter Emma geboren. Ik wil u heel erg bedanken voor dit natuurlijke product dat ons in staat heeft gesteld om ons kleine wonder op de wereld te brengen!" 
Silvia

Wij raden ook aan • FertilUp voor vrouwen + Omega-3
  1 maand pakket (30 dagen)
  rating
  56,90€  50,95€
  Bestel
 • 3x FertilUp voor mannen + 3x Omega-3
  3 maanden pakket (90 dagen)
  rating
  170,70€  139,95€
  Bestel
 • 3x FertilUp voor vrouwen + 3x Omega-3
  3 maanden pakket (90 dagen)
  rating
  170,70€  139,95€
  Bestel
 • FertilUp voor beide
  FertilUp voor vrouwen + mannen
  rating
  67,90€  59,98€
  Bestel
 • FertilUp voor mannen + Omega 3
  1 maand pakket (30 dagen)
  rating
  56,90€  50,95€
  Bestel
Slide right
Slide left

Contacteer ons Arrow down


Stuur
Productie: MMvisual
Payments Secure
InfinivitFertilupFemisolHemosens
Zapri dicht Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze website te garanderen.

Als u geen cookies wilt, kunt u deze uitschakelen in de instellingen.
(Meer informatie)